Karlstad kommun signerade budkavlen

budkavlen_karlstad

[SVENSKA] Igår, den 22 november kom budkavleturnén till Karlstads universitet. PerSamuel Nisser, kommunalråd i Karlstads kommun, signerade budkavle-dokumentet för att som en symbolisk gest visa att Karlstad kommun ska bidra till en sikt fossiloberoende fordonsflotta. 

Budkavlen var ett inslag i kommunens ”Regional konferens om projektet Hållbart resande i ett växande Värmland” som gick av stapeln på Karlstads universitet.

Konferensen vände sig i första hand till dig som arbetar med projektet ”Hållbart resande i ett växande Värmland” eller med hållbart resande. Konferensen bjöd på flera intressanta föreläsare inom området hållbart resande. Syftet med konferensen var att erbjuda en dag med inspiration, nya idéer och en massa ny kunskap.

Som besökare kunde du få mer information om projektet Green Drive Region och olika drivmedel samt möjlighet att provköra en elbil. Provkörningen var öppen för allmänheten.

Green Drive Region var också en av flera utställare på den ”mini-mässa” som hölls på universitetet i anslutning till konferensen.

Nästa stopp på budkavleturnén är idag, den 23 november, då Sunne kommun skriver under för en fossiloberoende framtid.

Läs mer om budkavlen>> 

Logotyper Logotyper