Stort intresse för fossilfria drivmedel på Rally Sweden

[SVENSKA] I veckan och helgen som gick var det full fart i de värmländska och norska skogarna. Årets Rally Sweden blev en snörik, spännande upplevelse för alla åskådare. På plats var även vi på Green Drive Region för att väcka tanken på fossilfria drivmedel.

Årets upplaga av rallyt blev en verklig succé. Med massor med snö, fantastiska vintervägar och hundratusentals personer ute i skogarna, blev det en fartfylld och mycket spännande tävling.

Och vad passar väl bättre än att få träffa en motorintresserad publik och prata alternativa drivmedel? Serviceparken på Torsby flygplats lockade upp mot tiotusen personer och här, mitt emot det vinnande stallets imponerande servicebyggnad, fanns vi på plats under tre dagar.

I vår utställning pratade vi fossilfria drivmedel och visade exempel på el-, vätgas- och biogasbilar. Vi bjöd på kaffe och skrädmjölsdrömmar. Vi delade ut reflexvästar och intresset var mycket stort. Runt tusen personer stannade till hos oss och många ville veta mer.

700 koppar kaffe och 800 skrädmjölsdrömmar hann vi bjuda på. Och våra reflexvästar blev snabbt efterfrågade, framförallt när mörkret föll. Ett stort tack till alla som nu på allvar funderar över vad de har i tanken och byter drivmedel.

Logotyper Logotyper