Tillsammans för miljön

[SVENSKA] Välkommen på en heldag med alternativa drivmedel.  Tisdag 15 maj  kl 9.30-16.30 på Folkets Hus och Park i Hofors eller tisdag den 22 maj 2018, kl 9.30-16.30 på Kulturhuset Glada Hudik i Hudiksvall.

Vi är många som arbetar aktivt för fossilfria transporter i Gävleborg. Under 2018 tar arbetet med fossilfria transporter i Gävleborg fart på allvar! Flera aktörer samverkar nu kring olika arrangemang för att medborgare, företag och offentlig sektor ska kunna bidra i omställningen utifrån sina förutsättningar och behov. Och nu vill vi gärna få se dig! Välkommen på heldagskonferens i Hofors eller Hudiksvall fyllda med intressanta föredrag och trevlig underhållning.

Johanna Grant, Gröna Bilister, Peter Söderberg, Fossilfritt Sverige, Jimmy Sjöblom, inspiratör ”Naturliga Steget”, Caroline Forsell, Green Drive Region och moderator och underhållare Fredrik Swahn kommer! Hoppas du kommer också.

Läs hela programmet här

Anmäl dig till tisdag 15 maj Folkets Hus och Park i Hofors

Anmäl dig till tisdag den 22 maj Kulturhuset Glada Hudik i Hudiksvall

 

Logotyper Logotyper